آشنایی دانشجویان دانشگاه هنر با نفایس هنر و معماری حرم مطهر رضوی

 آشنایی دانشجویان دانشگاه هنر با نفایس هنر و معماری حرم مطهر رضوی

به همت مؤسسه آفرینش‌های هنری آستان قدس رضوی، دانشجویان دانشگاه هنر در سومین روز از اردوی علمی دانشجویی «مکتب هنر رضوی» با نفایس هنر و معماری حرم مطهر رضوی از نزدیک آشنا شدند.

این اردوی علمی دانشجویی در ادامه اجرای تفاهم‌نامه مشترک میان مؤسسه آفرینش‌های هنری آستان قدس رضوی و دانشگاه هنر تهران و با رویکرد آفرینش آثار هنری در عرصه‌های مختلف پژوهشی، آموزشی و تولید آثار و محصولات هنری کاربردی، از پنج‌شنبه ۱۵ تیرماه با حضور گروهی حدود ۳۰ نفره از دانشجویان دختر این دانشگاه در رشته‌های گوناگون همچون معماری، نقاشی و صنایع‌دستی در مشهدمقدس آغاز شده است.
در سومین روز از برگزاری این اردوی پنج‌روزه، دانشجویان حاضر میهمان برنامه «حرم‌گردی و آشنایی با هنرهای به کاربرده شده در حرم مطهر رضوی» در قالب بازدید از بارگاه ملکوتی امام هشتم(ع) و نشستی علمی در محل تالار شیخ طوسی بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی شدند.

 
برگزاری نشست علمی در جوار حرم رضوی

دکتر میثم جلالی پژوهشگر و عضو هیئت علمی بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی در این نشست ضمن اشاره به منتخبی از پژوهش‌های خود در حوزه تزئینات معماری حرم مطهر حضرت رضا(ع)، مجموعه‌ای از منابع ارزنده مطالعاتی در حوزه پژوهش آثار معماری این آستان مقدس را به دانشجویان معرفی کرد.  
وی همچنین به بررسی تاریخ معماری حرم امام رضا(ع) در دوره‌های مختلف و معرفی گزیده‌ای از نفایس هنری این دوره‌ها با نمایش تصاویر آن‌ها پرداخت.
در ادامه این نشست، استاد ‌عباس کریم‌آبادی هنرمند برجسته حوزه گچ‌بری و مهدی جلالیان هنرمند آیینه‌کار نیز مطالبی را درباره سابقه فعالیت‌های هنری خود در حرم مطهر رضوی و نمونه آثار فاخر این حوزه‌های هنری در حرم مطهر عنوان کردند.
محمدجواد استادی مشاور فنی و مجری کلان پروژه مکتب هنر رضوی نیز به معرفی بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی به عنوان مهمترین نهاد پژوهشی این آستان مقدس و جلدهای مختلف مجموعه شاهکارهای هنری در آستان قدس رضوی در این نشست پرداخت.
همچنین وی روند ارتباط‌گیری دانشجویان دانشگاه هنر با آستان قدس رضوی را برای بهره‌مندی از ظرفیت‌های علمی و پژوهشی این آستان مقدس تشریح کرد.
شایان ذکر است، بازدید دانشجویان دختر دانشگاه هنر از گنجینه‌های مختلف موزه آستان قدس رضوی، از دیگر برنامه‌های این اردو بود.

تاريخ: ۱۴۰۲/۴/۱۹