مدیرعامل مؤسسه آفرینشهای هنری آستان قدس رضوی ضمن دیدار با مریم جلالی معاون صنایعدستی و هنرهای سنتی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی، در نشستی مشترک درباره زمینههای گسترش همکاریها با این وزارتخانه رایزنی کرد.
امیرمهدی حکیمی در خصوص دیدار با معاون وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی در تهران اظهار کرد: این وزارتخانه پیگیر موضوع «هنر در حرم» است و در راستای احیای هنرهای موجود در حرمهای مطهر در ایران و همچنین چگونگی پیوند این هنرها با جامعه، جلسات متعددی برگزار کرده است.
وی افزود: مؤسسه آفرینشهای هنری آستان قدس رضوی این موضوع را با محوریت مکتب هنر رضوی تقریباً به مرحله خوبی رسانده و فعالیتهای ارزشمندی نیز در این حوزه انجام داده است که وزارتخانه از آنها اطلاعی نداشت.
حکیمی گفت: از این رو گزارشی از شرایط مؤسسه و فعالیتهای آن با محوریت مکتب هنر رضوی در این نشست مشترک ارائه شد که مورد توجه بسیار معاون وزیر قرار گرفت.
مدیرعامل مؤسسه آفرینشهای هنری آستان قدس رضوی ادامه داد: همچنین در این نشست، زمینههای همکاری این مؤسسه با وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی بررسی و گفتوگو شد.
لزوم انعقاد تفاهمنامه همکاری بین دو مجموعه
حکیمی گفت: بدین ترتیب قرار شد معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی این وزارتخانه در آینده سفری به مشهد مقدس داشته باشد تا ضمن برگزاری جلسه مشترک مفصلی، از یک سو مدیران وزارتخانه بتوانند از نزدیک با فعالیتهای این مؤسسه آشنا شوند و از طرف دیگر بتوانیم ظرفیتهای فعالیتهای مشترک بین این دو مجموعه را در حوزه هنرهای سنتی ایران پیگیری کنیم.
وی تصریح کرد: این وزارتخانه ظرفیت قابل توجهی در ارتباط با هنرمندان در ایران دارد که ما هم میتوانیم از آن استفاده کنیم. همچنین پیگیر اقتصاد هنرهای مرتبط با صنایع دستی هستند که به دلیل فعالیتهای مؤسسه در حوزه تولید محصولات هنری رضوی با برند «مهر»، امکان استفاده از این ظرفیت نیز در راستای حمایت از هنرمندان فعال در حوزه صنایع دستی کشور وجود دارد.
مدیرعامل این مؤسسه افزود: امیدوارم در آینده نزدیک بتوانیم یک تفاهمنامه گسترده با وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی در حوزههای مختلف امضاء و مفاد آن را عملیاتی کنیم.
تجلی هنر دوره جمهوری اسلامی در حرم مطهر
حکیمی بیان کرد: این مؤسسه با توجه به فعالیتش با محوریت مکتب هنر رضوی و همچنین انعقاد تفاهمنامهها و همکاریهای مشترک با دانشگاه هنر و دانشگاههای مرتبط، ممکن است با ایجاد چنین حلقههای اتصالی بتواند نقش جدی در حفظ، احیا و رشد هنرهای بومی و ملی ایران که برخی از آنها به دست فراموشی سپرده شده است، ایفا کند.
وی ادامه داد: همچنین این مؤسسه میتواند فضایی فراهم کند تا آثار هنرمندان برجسته و طراز اول امروز ایران در حرم مطهر رضوی ماندگار شود و هنر دوره جمهوری اسلامی در حرم مطهر به منصه ظهور برسد و برای آیندگان به یادگار بماند، همانطور که این امر را پیشینیان ما انجام دادند