در نشست مشترک مؤسسه آفرینشهای هنری آستان قدس رضوی و جهاد دانشگاهی هنر تهران، همکاریهای این دو مجموعه در زمینه برگزاری دورههای آموزشی، جشنواره ادبی و تولید آثار هنری کاربردی رایزنی شد.
این نشست با حضور بهزاد رشیدی رئیس جهاد دانشگاهی واحد هنر تهران و جمعی از مسئولان حوزههای مختلف این واحد همچون آموزش و پژوهش و تنی چند از مدیران مؤسسه آفرینشهای هنری آستان قدس رضوی با موضوع بررسی محورهای مختلف عملیاتی تفاهمنامه مشترک میان این دو مجموعه در تهران برگزار شد.
برگزاری جشنواره «ادبیات نمایشی و داستانی»
مشاور فنی و مجری کلان پروژه مکتب هنر رضوی در مؤسسه آفرینشهای هنری آستان قدس رضوی در این خصوص اظهار کرد: برگزاری مشترک جشنواره «ادبیات نمایشی و داستانی» با مضامین رضوی، از جمله محورهای موضوعی این نشست بود.
محمدجواد استادی افزود: فراخوان این جشنواره همراه با رونمایی از پوستر آن همزمان با هفته پژوهش در آذرماه سال جاری در محل جهاد دانشگاهی هنر تهران اعلام خواهد شد.
وی با تأکید بر اینکه جشنواره ادبیات نمایشی و داستانی، یک برنامه رویداد محور است، ادامه داد: رویدادهای جانبی همچون نشستهای تخصصی، نمایش فیلم و تئاتر و نقد و بررسی آنها، از زمان اعلام فراخوان این جشنواره تا زمان برگزاری مراسم اختتامیه آن در سال 1402، به صورت همزمان در تهران و مشهد برگزار میشود.
برپایی دورههای مشترک آموزشی هنری
استادی با اشاره به اعتبار گواهینامههای جهاد دانشگاهی هنر در عرصه بینالمللی گفت: برگزاری دورههای آموزشی مشترک بین مؤسسه آفرینشهای هنری آستان قدس رضوی و جهاد دانشگاهی هنر، یکی دیگر از موضوعات مورد بررسی در این نشست بود.
وی اضافه کرد: این دورهها به صورت مشترک پس از بررسی سرفصلهای آموزشی و رزومه استادان با استانداردسازی مربوطه برگزار میشود. همچنین گواهی شرکت در این دورهها توسط این دو مجموعه به صورت مشترک صادر خواهد شد.
تولید سوغات زائر
مشاور فنی و مجری کلان پروژه مکتب هنر رضوی بیان کرد: تبادل نظر در خصوص برگزاری رویداد شبه استارتاپی با هدف سفارش و تولید آثار هنری کاربردی با رویکرد «سوغات زائر»، از دیگر محورهای این نشست مشترک بود.
وی گفت: چنانچه ابتدا برای ایجاد فضاسازی در ذهن هنرمندان قرار شد تا مجموعهای از نقوش و آرایههای هنری برگرفته از هنر و معماری حرم مطهر رضوی از سوی مؤسسه به تهران ارسال شود تا توسط جهاد دانشگاهی واحد هنر در اختیار یک تیم گسترده برای تولید آثار هنری کاربردی قرار گیرد.
استادی افزود: سپس آثار برگزیده توسط جهاد دانشگاهی به این مؤسسه معرفی خواهد شد تا مورد بررسی قرار گیرد. در نهایت آثار مورد تأیید مؤسسه که امکان تجاریسازی آنها وجود دارد، در یکی از قالبهای کاری همچون خرید امتیاز یا تضمین فروش به مرحله تولید انبوه خواهد رسید.