در حال بارگذاری صفحه...
در حال بارگذاری صفحه...
همزمان با ایام سوگواری هفته آخر صفر، جمعی از هنرمندان نگارگر مکتب هنر رضوان به اجرای زنده نگارگری در نگارخانه رضوان با محوریت ایام سوگواری دهه آخر صفر پرداختند.
به گزارش روابط عمومی موسسه آفرینشهای هنری آستان قدس رضوی، در کارگاه نگارگری سوگ نگاره که به همت مکتب هنر رضوان وابسته به موسسه آفرینشهای هنری آستان قدس رضوی طی روزهای 7 و 8 آذر در نگارخانه رضوان برگزار شد، فریناز فرهنگی پور، سمانه دوستی نیا، حمید حسین زاده و عطاء اله شاکری به سرپرستی رضا مهدوی به اجرای آثاری با موضوعات اربعین، رحلت پیامبر اکرم (ص)، شهادت امام حسن مجتبی (ع) و شهادت امام رضا (ع) پرداختند.
رضا مهدوی از هنرمندان مکتب هنر رضوان و دبیر برگزاری این سوگ نگاره در مورد چگونگی اجرای این برنامه گفت: با جمعی از هنرمندان نگارگر مکتب هنر رضوان تصمیم گرفتیم تا از طریق اجرای زنده نگارگری در حضور مخاطبین در ایام سوگواری دهه آخر صفر همراه خیل عزاداران حضرت باشیم.
وی که یکی از هنرمندان مطرح نگارگری در کشور است افزود: سال گذشته برای اولین مرتبه کارگاه سوگ نگاره با حضور چند تن از نگارگران مطرح مشهد برگزار شد که مورد استقبال خوب مخاطبین قرار گرفت و همین امر باعث شد این برنامه امسال نیز تکرار شود.
مکتب هنر رضوان با برگزاری دوره هاو کارگاه های مختلف آموزشی در رشته های نگارگری،تذهیب و خوشنویسی با حضور هنرمندان برجسته استان و کشور توانسته است گام های موثری در زمینه ارتقا کیفی هنر در مشهد بردارد.
گزارش تصویری