در حال بارگذاری صفحه...
در حال بارگذاری صفحه...
عطاالله شاکری هنرمند نگارگر مشهدی در برنامه اجرای زنده نگاری، نقاشی و نقاشیخط « نقش ارادت» گفت: خوشبختانه برای اولین بار اجرای زنده هنرهای تجسمی در صحن جامع حرم مطهر رضوی صورت گرفته که کاملا تجربه متفاوت، زیبا و شیرین است.
عطاالله شاکری هنرمند نگارگر مشهدی در حاشیه برنامه اجرای زنده نگارگری، نقاشی و نقاشیخط « نقش ارادت» که به همت موسسه افرینشهای هنری آستان قدس رضوی در حرم مطهر برگزار شده است، گفت: من آثار بسیاری در رابطه با امام رضا(ع) و با موضوعات مختلف کار کردم اما این که داخل حرم مطهر رضوی کار کنی یک شیرینی دیگری دارد
شاکری خاطرنشان کرد: در این برنامه یک اثر نگارگری را با موضوع «حدیث سلسله الذهب» و با طراحی استاد رضا مهدوی اجرا می کنیم.
وی با بیان اینکه اجرای این اثر در قطع 80/2 متر در 20/4 به مدت چهار شب به طول می انجامد اظهارداشت: از کار کردن در این صحن و سرای ملکوتی لذت برده و آرامش خاصی را در این فضای روحانی تجربه می کنیم.
گفتنی است ویژه برنامه« نقش ارادت » با اجرای زنده نگارگری، نقاشی و نقاشیخط و حضور هنرمندانی چون احمد منصوب، رضا مهدوی، عطاالله شاکری، محمدرضا میری، روح الله ابوالفضلی و استاد مسعود نجابتی از روزدوشنبه 9 مردادماه تا پنجشنبه 12 مردادماه از ساعت 18 تا 24 در حرم مطهر صحن جامع رضوی باب الهادی و ابتدای بست شیخ بهایی ادامه دارد.