در حال بارگذاری صفحه...
در حال بارگذاری صفحه...
همزمان با ایام مبعث حضرت رسول اکرم(ص) نمایشگاهی از آثار خوشنویسی محمد رضا شوقیان در نگارخانه رضوان برپا شد.
مدیر نگارخانه رضوان با اعلام این خبر افزود: در این نمایشگاه 75 اثر نستعلیق با موضوع بعثت و بهار توسط محمدرضا شوقیان؛ روحانی هنرمند مشهدی خوشنویسی شده است.
محمد ظریف صدر ادامه داد: این آثار که با مضامین قرآنی، احادیث، روایات و شعر در قالب های قطعه نویسی، چلیپا و کتابت نوشته شده است، از 26 فروردین تا شب بعثت پیامبراکرم(صلی الله علیه واله) در نگارخانه رضوان به روی دیوار رفت.
وی افزود: آیین گشایش نمایشگاه روز شنبه 26 فروردین از ساعت 17 تا 20 در نگارخانه رضوان واقع در کوهسنگی 17 برگزار شد و در ادامه همه روزه تا دوشنبه 4 اردیبهشت در ساعات 9 تا 13 و 17 تا 20 پذیرای علاقه مندان به هنر خوشنویسی خواهد بود.