استاد امیرخانی خوشنویسی خراسان را مرور کرد

 استاد امیرخانی خوشنویسی خراسان را مرور کرد

نشست صمیمی اهالی هنر خراسان بزرگ با اساتید خوشنویسی کشور، روز گذشته در مجتمع فرهنگی‌هنری امام‌خمینی(ره) مشهد برگزار شد.

در این نشست پربار سه‌ساعته که با حضور استاد غلامحسین امیرخانی، یدالله کابلی و مهدی فلاح و جمع کثیری از خوشنویسان و هنرمندان مشهد و خراسان بزرگ برگزار شد، پس از سخنان کوتاه اساتید خوشنویسی کشور، آثار تولیدی هنرمندان خراسانی به شکل کارگاهی مورد نقد و بررسی قرار گرفت.
استاد غلامحسین امیرخانی در ابتدای این نشست گفت: ما تا پیش از سال 1350 تنها دو نمایشگاه گروهی در تهران برپا کردیم، اما امروز نمایشگاه‌های فردی با کیفیت بسیار خوب در سراسر کشور برگزار می‌شود که نشان از پیشرفت خیره‌کننده هنر خوشنویسی در کشور دارد.

وی افزود: در دهه 50 فقط مرحوم حاج‌بنان بود که می‌توانست هنر استاد گلستانه را به‌خوبی تجلی بخشد، اما امروزه با قدرت می‌توان گفت که هنرمندان بسیاری در این زمینه از پیشینیان خود سبقت گرفته و خط شکسته را بهتر می‌نویسند.
استاد امیرخانی با اشاره به سابقه خوشنویسی در خراسان بزرگ، عنوان کرد: از هنرمندان معاصر خراسان، کتیبه‌هایی را دیده‌ام که بی‌شک برجسته‌تر از کتیبه‌های دوره صفویه است که خود معنای بزرگی را پنهان دارد.

وی افزود: این اتفاق بزرگ در پی زحمت، تلاش، عشق و همت اساتید و هنرمندان شکل گرفته و امیدواریم که ادامه یابد.
استاد امیرخانی در پایان عنوان کرد: امید داریم نسل جوان خوشنویسی کشو آن‌قدر پیشرفت کند که ما در محضرآنان شاگردی کنیم.
در ادامه این نشست صمیمی که با استقبال فراوان هنرمندان روبه‌رو شده بود، آثار خوشنویسان خراسان بزرگ به معرض قضاوت و تحلیل اساتید قرار گرفت و ضعف و قوت هر اثر نمایان گردید.
در بخش دیگری از مراسم نیز از دو اثر چلیپای نستعلیق استاد امیرخانی که به‌تازگی خلق شده بود، رونمایی شد که با استقبال شدید هنرمندان روبه‌رو گردید.
در پایان این نشست هم استاد فلاح که بر هر دو هنر خوشنویسی و آواز تسلط دارد، با نوای دلنشین خود، فضا را عطرآگین کرد.

تاريخ: ۱۳۹۱/۸/۲۰