به مناسبت دهه کرامت، 8 بانوی هنرمند میهمان برنامه «تجلی احساس» نگارخانه رضوان شدند

 به مناسبت دهه کرامت، 8 بانوی هنرمند میهمان برنامه «تجلی احساس» نگارخانه رضوان شدند

شادی جمشیدپور دبیر ورکشاپ دو روزه تجلی احساس در حاشیه برگزاری آن در پنجم و ششم تیر 99 در گفت و گو با روابط عمومی ابراز کرد: این ورکشاپ با رعایت فاصله‌ گذاری اجتماعی با همکاری نگارخانه رضوان مؤسسه آفرینش ‌های هنری آستان قدس رضوی، انجمن هنرهای تجسمی و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی با حضور 8 بانوی هنرمند فعال مشهدی در رشته‌ های نقاشی و مجسمه‌ سازی برپا شد.

وی با اشاره به توانمندی و حضور پررنگ بانوان در حوزه هنرهای تجسمی در خراسان رضوی به‌ ویژه مشهد ادامه داد: ندا خرسندی، ندا عظیمی، الهام عبدالحسین ‌پور، مریم سادات، افسانه ایپکچی و ماریا آقاپور شش بانوی نقاش و زهرا موسوی و آسیه پهلوان دو بانوی مجسمه‌ ساز حاضر در برنامه تجلی احساس هستند.

دبیر ورکشاپ دو روزه تجلی احساس با تأکید بر اینکه فراخوان این برنامه به مناسبت سالروز میلاد حضرت معصومه(س) ویژه بانوان هنرمند مشهدی اعلام شده بود، افزود: علاقه ‌مندان طرح‌ های اولیه خود را برای ما ارسال کردند که مورد بررسی قرار گرفت و 8 بانوی هنرمند به برنامه دعوت شدند.

جمشیدپور با تأکید بر جایگاه والای حضرت معصومه(س) و الگوی یک زن کامل از نظر کرامات انسانی و اصول اخلاقی و احساسی برای بانوان گفت: مفاهیمی مانند دخترانه، تجلی احساس، بانوی کرامت، بانوی شفاعت و... برای خلق آثار در ورکشاپ تجلی احساس مطرح شده است که بیشتر هنرمندان نگاه مفهومی و حسی زنانه خود را در آثارشان منعکس کردند.

وی اضافه کرد: این هنرمندان که بیشترشان از مدرسان مشهدی هستند، آثارشان را در این دو روز از ساعت 10 تا 17 در قالب ورکشاپ تجلی احساس اجرا می‌کنند. پس از تکمیل این آثار در صدد هستیم تا نمایشگاهی از این 8 اثر و برخی از آثار این بانوان برگزار کنیم.

 

حضور پررنگ بانوان در حوزه هنر

دبیر ورکشاپ دو روزه تجلی احساس بیان کرد: بسیاری از بانوان هنرمند مشهدی در کارگاه‌ ها و منازل خود در حال فعالیت حرفه ‌ای هستند، اما در بیشتر موارد این فعالیت ‌ها به دور از نگاه عموم مردم انجام می‌ شود.

جمشیدپور افزود: همچنین تعداد بانوان مشهدی که در دانشگاه‌ ها و آموزشگاه‌ های آزاد در رشته ‌های مختلف هنرهای تجسمی حضور دارند به مراتب پررنگ ‌تر از تعداد آقایون است. بی‌ تردید بسیاری از این بانوان بسیار توانمند هستند، اما متأسفانه آنان در سال ‌های اخیر به دلایل مختلف از فضاهای هنری در جامعه دور شدند.

این هنرمند نقاش و طراح گفت: در تلاش هستیم تا اعتماد بانوان هنرمند را جلب کرده و با زمینه سازی، ترغیب آنان و برگزاری چنین رویدادهایی این هنرمندان را از فضای خانه ‌های خود خارج کنیم. امیدوارم برپایی ورکشاپ تجلی احساس در دهه کرامت بهانه ای برای ادامه چنین برنامه هایی با همکاری مؤسسه آفرینش های هنری آستان قدس رضوی در سطح شهر مشهد شود.

وی تصریح کرد: نگارخانه رضوان، از نظری ظاهری و مکانی شرایط استاندارد و خوبی دارد. همچنین این نگارخانه همواره مورد اعتماد و توجه هنرمندان و میزبان نمایشگاه‌ های مختلف آنان بوده است و روح معنوی آن حس خوشایندی به مخاطبان منتقل می‌کند.

این مدرس دانشگاه در رشته گرافیک، تصویرسازی و هنرهای تجسمی گفت: نگارخانه رضوان علاوه بر توجه ویژه به حوزه هنرهای اسلامی ایرانی، نگاهی خاص نیز به آثار مفهومی داشته که موجب ارتقای جایگاه و اعتبار آن در سطح شهر مشهد شده است.

وی خاطرنشان کرد: همچنین مؤسسه آفرینش های هنری آستان قدس رضوی یک پایگاه اثرگذار در خلق آثار هنری معنوی و باکیفیت در کشور به ویژه مشهد بوده و به پشتوانه آن آثار فاخری خلق شده است.

تاريخ: ۱۳۹۹/۴/۸