سعید مهدی‌زاده: برپایی نمایشگاه «ربنا» زمینه‌ساز فعالیت بیشتر خاد‌م‌یاران هنری رضوی است

 سعید مهدی‌زاده: برپایی نمایشگاه «ربنا» زمینه‌ساز فعالیت بیشتر خاد‌م‌یاران هنری رضوی است
مسئول کانون خادم‌یاری هنری رضوی استان سیستان و بلوچستان گفت: برپایی نمایشگاه خوش‌نویسی «ربنا» زمینه‌ساز فعالیت بیشتر این خادم‌یاران است.


به گزارش روابط عمومی موسسه آفرینش های هنری آستان قدس رضوی سعید مهدی‌زاده در حاشیه افتتاح نمایشگاه ربنا با محوریت آثار خوش‌نویسی هنرمندان خادم‌یار سیستان و بلوچستان در نگارخانه رضوان شماره 3 در موزه مرکزی حرم مطهر رضوی در گفت‌وگو با آستان نیوز، برپایی این نمایشگاه را اتفاقی خوب دانست و بیان کرد: نگارخانه رضوان وابسته به مؤسسه آفرینش‌های هنری آستان قدس رضوی یکی از شاخص‌ترین نگارخانه‌های کشور به شمار می‌آید و بی‌شک نمایش آثار با حمایت این نگارخانه، ارزش آثار نمایشگاه ربنا را افزایش داده است.
وی ادامه داد: هنرمندان سیستان و بلوچستان به واسطه وجود دفتر نمایندگی آستان قدس رضوی در این استان و با توجه به بُعد مسافت بین دو شهر مشهد و زاهدان، تمایل بسیاری به تکرار چنین اتفاق‌هایی دارند.
مسئول کانون خادم‌یاری هنری رضوی سیستان و بلوچستان به خیل عظیم بازدیدکنندگان موزه مرکزی حرم مطهر رضوی اشاره کرد و افزود: این آثار با نمایش در نگارخانه موزه مرکزی این آستان مقدس مورد توجه مخاطبان بیشتر و جدی‌تری قرار می‌گیرد.
مهدی‌زاده به برپایی نمایشگاه‌های متعدد خوش‌نویسان سیستان و بلوچستان در داخل و خارج کشور اشاره و ابراز کرد: این هنرمندان در خطوط مختلف مانند نستعلیق، شکسته نستعلیق و نسخ فعالیت می‌کنند و کار هنری آنان به یک خط محدود نشده است.
مسئول کانون خادم‌یاری هنری رضوی سیستان و بلوچستان اضافه کرد: همچنین خوش‌نویسان این استان از سال 1388 به طور جدی در حوزه خط ابداع‌ شده جدید «معلی» فعالیت دارند و رشد خوبی در این خط کرده‌اند که نمونه‌ای از این آثار در نمایشگاه ربنا به چشم می‌خورد.
وی ضمن تقدیر از تشکیل کانون‌های خادم‌یاری توسط مجموعه آستان قدس رضوی در سراسر کشور گفت: در حال حاضر خدمت در پرتوی بارگاه ملکوتی امام هشتم(ع) محدود به حرم مطهر رضوی نمی‌شود و ارادت‌مندان به این امام همام در گوشه و کنار ایران اسلامی می‌توانند در زمینه‌های مختلف مانند رشته‌های گوناگون هنری به این آستان مقدس خدمت کنند.
مهدی‌زاده ادامه داد: هنرمندان عضو کانون‌های خادم‌یاری هنری در اقصی نقاط کشور می‌توانند در قالب خدمتگزاری به این بارگاه، نمونه آثار و توانمندی‌های خود را نشان دهند. امیدوارم با این نگاه ویژه آستان قدس رضوی شاهد نمایش آثار بیشتری از هنرمندان خادم‌یار در داخل و خارج کشور باشیم.
وی گفت: چنین حرکت‌هایی می‌تواند موجب احیای هنرهای سنتی و ایجاد انگیزه در وجود هنرمندان توانمند اما گوشه‌نشین در برخی از نقاط کشور می‌شود. بی‌شک با نمایش اثری از یک هنرمند در شهر دیگر، او با انگیزه بیشتری می‌تواند فعالیت کند و استعدادهای خود را نشان دهد.
مسئول کانون خادم‌یاری هنری رضوی سیستان و بلوچستان افزود: همچنین ادامه برگزاری چنین نمایشگاه‌هایی در سایر رشته‌های هنری نقش مهمی در معرفی و ارتقای سطح هنرهای بومی و محلی هر استان دارد.
همچنین مسئول واحد هنرهای تجسمی حوزه هنری انقلاب اسلامی سیستان و بلوچستان در این نمایشگاه به جایگاه بالای هنر خوش‌نویسی اشاره و بیان کرد: نمایش آثار خوش‌نویسان سیستان و بلوچستان در حرم مطهر رضوی انگیزه معنوی بسیاری به این هنرمندان می‌بخشد.
حلیمه پیری ادامه داد: این استان استعدادهای هنری بسیاری در رشته‌های مختلف دارد و با حمایت همه ‌جانبه از این هنرمندان و نمایش آثار آنان در کشور، می‌توان شاهد پیشرفت‌های بیشتر این هنرمندان بود.
تاريخ: ۱۳۹۸/۳/۹