اولین دوره تخصصی «آموزش مربی‌گری سرود» به کار خود پایان داد.

 اولین دوره تخصصی «آموزش مربی‌گری سرود» به کار خود پایان داد.

مراسم اختتامیه نخستین دوره آموزش تخصصی مربی گری سرود، شامگاه دوشنبه 19 شهریور ماه 1397 در مشهد برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی موسسه آفرینش های هنری آستان قدس رضوی، این برنامه  به همت واحد آوای رضوان وابسته به مؤسسه آفرینش‌های هنری آستان قدس رضوی با حضور مربیان سرود منتخب کشور، استادان و تنی چند از مسئولان فرهنگی مشهد در اردوگاه شهدای مدافع حرم برگزار گردید.
در ابتدای این برنامه میلاد عمرانلو، کارشناس ارشد آهنگسازی از دانشگاه هنر تهران، رهبر کُر و ارکستر و مدرس موسیقی، خواستار ایجاد فضایی تخصصی برای آموزش و اجرای این سبک از موسیقی شد.
وی ضمن تقدیر از برگزار کنندگان این دوره گفت: آستان قدس رضوی با توجه به جایگاه معنوی که دارد شایسته است مکانی را برای حمایت از آموزش و اعتلای این سبک از موسیقی اختصاص دهد.
عمرانلو همچنین اظهار داشت: اگر ما بخواهیم به نتیجه بهتری در خصوص آکاپلا و ترویج آن در بین نسل جوان برسیم باید برنامه های آموزشی بیشتری را به صورت مدون با فواصل زمانی کوتاهتر و منظم تر  برگزار نماییم.
در ادامه شهلا میلانی، رئیس کانون خوانندگان کلاسیک خانه موسیقی و مدرس آواز کلاسیک ضمن مفید خواندن برگزاری این سری از دوره های آموزشی گفت: خانم ها همواره نشان دادند از استعداد و  توانمندی بالایی برخوردارند.
وی با اشاره به حضور پررنگ زنان در عرصه های مختلف هنری به ویژه در رشته موسیقی گفت: لازم است با ارائه سبک های اصیل موسیقی متعهد، زمینه را برای حضور خانم ها در فضای سرود و همخوانی بصورت آکاپلا با مضامین دینی واعتقادی فراهم کنیم.
میلانی همچنین اظهار داشت: خانم های حاضر در این دوره فراتر از حد انتظار بودند که باید برای رشد و ارتقای این قشر از جامعه در جهت ترویج فرهنگ ایرانی اسلامی بهای بیشتری به آنها داده شود.
سپس شهروز حقی آهنگساز، داور و مدرس سرود  ضمن تشکر از توجه ویژه آستان قدس رضوی به جایگاه موسیقی و سرود گفت: ذات سرود ارزشی است و این هنر درباره ارزشها و مفاهیم مرتبط با آن صحبت می کند.
وی در ادامه تصریح کرد: حمایت از سرود در انواع آن، توسعه فرهنگی محسوب می شود و سرود می تواند به یک جریان فرهنگی تبدیل شود.
 
 
 
 
حقی همچنین با اشاره به اینکه برگزاری این دوره ها می تواند تاثیر بسزایی در انتقال مفاهیم دینی داشته باشد، افزود: برپایی دوره های آموزشی با حمایت آستان قدس رضوی، نقش مهمی را در جهت حمایت و ترویج سود دینی و مذهبی (آکاپلا) ایفا می نماید.
وحید جلیلی، رئیس هیئت مدیره موسسه آفرینش های هنری آستان قدس رضوی به عنوان سخنران پایانی این مراسم با بیان اینکه زیبایی های هنر  و معنویت در این رشته (سرود) جمع شده است، اظهار داشت: سرود برای ارتقاء  نیاز به تغییر ساختار دارد.
جلیلی در ادامه با اشاره به نقش اجتماعی سرود و توجه ویژه انقلاب به آن بیان کرد: این رشته از موسیقی نیاز به تحول راهبردی داشته تا بتواند در جهت گسترش مخاطب گام های موثرتری بردارد.
وی در ادامه ضمن تاکید بر تکمیل قالب های سرود افزود: هر جا ک انقلاب هست، سرود باید باشد و خواستار حضور همه جانبه اجرای سرود جهت بیان حال اوضاع اجتماعی و سیاسی جامعه در اقصی نقاط کشور شد.
جلیلی همچنین برای رشد و اعتلای سرود خواستار خروج آن از حصار جشنواره ها شد و افزود: سرود می تواند به عنوان یکی از مهمترین ابزار هنری برای بیان آرمان های انقلاب قرار گیرد.
در پایان این برنامه ، افراد حاضر ضمن دریافت گواهی شرکت در دوره، یکی از آثار مجید اخشابی، خواننده و آهنگساز را به رهبری وی و با شعری در وصف امام هشتم (علیه السلام) به صورت دسته جمعی خواندند که حال و هوای خاصی به این مراسم بخشید.
یادآور می شود دوره آموزش مربی‌گری سرود با دعوت از مربیان برگزیده کشور با هدف اشاعه فرهنگ و هنر رضوی در جامعه ،ارتقا سطح کیفی مربیان سطح کشور و راه‌اندازی انجمن سرود رضوی در سایر استانها با حضور50 مربی مرد و 30 مربی سرود زن منتخب کشور زیر نظر استادان برجسته در دو بخش مجزای برادران و خواهران به مدت سه روز برگزار شد که در حاشیه آن نیز یک کارگاه ویژه آموزشی با حضور 20 تک‌خوان نوجوان زیر 15 سال کشور برگزار گردید.
تاريخ: ۱۳۹۷/۶/۲۰