کارگردان انیماتوریست عنوان کرد: می توان با تولید پویانمایی های مذهبی نکات اخلاقی را به کودکان آموزش داد

 کارگردان انیماتوریست عنوان کرد: می توان با تولید پویانمایی های مذهبی نکات اخلاقی را به کودکان آموزش داد

کارگردان و انیماتور کشور در حاشیه معرفی و اکران پویا نمایی های موسسه آفرینشهای هنری آستان قدس رضوی اظهار داشت : کودکان و نوجوانان نسل امروز درگیر دنیای فناوری و تکنولوژی شده اند که می توان با تولید پویانمایی با موضوعات مختلف مذهبی نکات اخلاقی را از این طریق به آنها آموزش داد.

حسین صافی کارگردان و انیماتوریست که برای اولین بار اثر او با عنوان « باغ سلطون» در مراسم معرفی و اکران پویانمایی های موسسه آفرینشهای هنری آستان قدس رضوی به نمایش درآمد؛ در حاشیه این برنامه درباره تفاوت آثار تولید شده با مضمون حضرت رضا(ع) با دیگر آثار در حوزه پویانمایی ابراز کرد: این گونه آثار با حال و هوای زیارت و فضای معنوی حرم مطهر رضوی تولید شده و می توانند از این طریق بچه ها را با آموزه های دینی و رضوی بیشتر آشنا کند.

صافی با بیان اینکه شاخصه اصلی این اثر را می توان در طراحی و فضاسازی آن دانست گفت: پویانمایی «« باغ سلطون» یک اثر سه دقیقه ای موزیکال است که تولید آن بیش از سه ماه زمان برد و موضوع آن درباره سفر یک کبوتر است که مسیری طولانی را طی کرده تا به حرم حضرت رضا(ع) برسد.

وُریا نیک منش هنرمند انیماتوریست کشور پویانمایی « شهر هزار کبوتر» را با همکاری همسر خود مریم هاشم نژاد کارگردانی و تولید کرده است که در اکران پویانمایی های موسسه آفرینشهای هنری آستان قدس رضوی در سالن آمفی تئاتر موسسه فرهنگی قدس به نمایش در آمد مخاطب اصلی این اثر را کودکان دانست و گفت: « شهر هزار کبوتر» یک پویانمایی 17 دقیقه ای دو بُعدی و کلاسیک است که بصورت موزیکال اجرا شده است.

نیک منش در معرفی این اثر عنوان کرد: « شهر هزار کبوتر» ماجرای دختری کوچک به نام ریحانه است که در رویای خود با یک کبوترآشنا شده است.کبوتر برای او از شهر افسانه ای و رویایی « شهر هزار کبوتر» می گوید و او را همراه خود به آنجا می برد. وقتی ریحانه از خواب بیدار می شود متوجه می شود که قرار است با خانواده خود به سفر بروند. در انتهای داستان مشخص می شود که آنها مسافر شهر مقدس مشهد هستند و به زیارت حرم حضرت رضا علیه السلام مشرف می شوند.

تاريخ: ۱۳۹۶/۵/۷